maanantai 13. elokuuta 2012

Kesän kuulumisia

Näköjään tullu pidettyä kesän taukoa kirjottelusta, mutta jos  nyt näistä suurimmista jutuista kertoilis. =)

Kesän ajan ollaan otettu Luksun kans aika rennosti, pientä treenailua aina silloin tällöin, oon huomannu et tosta saattais oikeesti hyvä tokokoira ja jollei varsinainen toko niin rallytoko vois olla meijän juttu, on se sen verran kasvanu aikuiseks et kuunteleminen on nykyään ihan eriluokkaa :) Seisomista ei tartte oikeestaa enään ees treenata, Luca seisoo kehässä "kuin tikku paskassa" =)

Ehkä paras juttu on se, että oon varmaan 2 vuotta kuollannu Maelsonin kevythäkkiä! Tossa yhtenä päivänä olin menossa mustiin & mirriin hakemaan jotain tyyliin kakkapusseja, ja kun menin ovesta sisälle tippu mun leuka varmaan lattiaan asti, heti oven edessä oli 2 maelsonin häkkiä puoleen hintaan ja ne oli viimiset ja tietty Lucan kokoa molemmat! Eihän sellasta nyt voinu jättää ostamatta, ja mulla sattui just olemaan 2kpl 5€ mustin & mirrin lahjakortteja, häkin normaalihinta oli 129€ ja sain sen hintaan 54,50€. Toi on kyllä ehkä paras ostos ikinä! Nyt en malta millään oottaa lokakuun näyttelyitä et pääsen ulkoiluttaa tota häkkiä =) Ja jännä sekin, että mulla oli kaverilta kevytmetallihäkki lainassa ja se oli mulla mukana Rauman näyttelyissä, no siellä ku laitoin Lucan sinne häkkiin ni se ei tykänny siitä ei ollenkaan. Porvoossa kokeilin taas laittaa sitä siihen häkkiin mut eipä menny, enkä sitte viittiny ihan väkisin pakottaa. Nytte kun ostin ton niin heti kun sain sen kokoon kotona , niin Luca paineli sinne samantien koisaamaan. =)

Sitten vähän ikävämpi juttu, 6.8 Lucalla alko hirvee ripuli ja 6 päivää se kakkis pelkkää vettä ja välillä verta, ensin kokeiltiin nupektiä mikä yleensä on auttanu, no nytpä ei auttanut. Sitten kokeiltiin canicuria eikä sekää helpottanut. Luca vaan laihtu ja laihtu eikä mikään helpottanu, paastoa kokeiltiin ja kaikkia mahdollisia eri ripuliruokia, mutta ei. Perjantai aamulla soitin eläinlääkäriin ja kysyin et mikä mitäs nytten, niin sieltä tuli vastaus, että ei oo hätää eikä tartte tuoda sinne niin kauan kun koira on pirteä ja suostuu juomaan. No Luca oli koko ajan ihan normaali, ehkä vähän enemmän nukkus mitä yleensä ja suostui juomaan. Lauantai iltapäivällä hain apteekista lääkettä nimeltä antepsin, illalla annoin puolikkaan ja kas kummaa, yöllä ei tarvinnu käydä ulkona ja aamulla kakka oli normaali! Nyt se saa sitä sitten viikon kuurin, nyt vaan toivon että sitten kun toi kuuri loppuu se vatta pysyy normaalina ja Luca sais lähteneet kilot pian takaisin.

Tässä nyt ehkä suurimpia juttuja, muutamassa mätsärissä ollaan käyty suurimmasta osasta punanen nauha eikä sijaa, paitsi 27.5. Luca oli PUN1 ja BIS4 ja 6.8. PUN3. =))) Toivottavasti ei tullu liian pitkä postaus =)
Sitten vähä kuvia vielä kesältä =) JA Maelsonin häkistä! <3
Match show 26.7

Osallistuttiin 26.7 mätsäreissä Martinan kanssa parikilpailuun.
Luca & Preta

Martina esitti hienosti!

Ne oli taitavia ja näytti upeilta!

Match show 6.8


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti